Saul runs into a man from his past on Brothers & Sisters and Neil Patrick Harris hosts Spike’s Video Game Awards!
Friday, December 10
7:00 pm Tom Brokaw Presents: Bridging the Divide, USA (1 hr) NEW Join NBC News correspondent Tom Brokaw as he discusses topics ranging from civil rights to bullying with some of today’s history makers. In a segment titled “The Champions of Change,” Brokaw interviews marriage equality activist Charlene Strong.
10:30 pmFashion Police, E! (30 mins) NEW Joan Rivers, out celeb stylist George Kotsiopoulos, straight ally Kelly Osbourne, and Giuliana Rancic host this hilarious new series that comments on the week’s celebrity fashion do’s and don’ts!
Saturday, December 11
8:00 pm Spike TV’s Video Game Awards 2010, Spike (2 hrs) NEW Out actor Neil Patrick Harris hosts the eighth annual awards ceremony awarding trailblazers in the video game industry. LGBT-inclusive nominees are Fable 3, Fallout: New Vegas, and Scott Pilgrim vs the World. Not only is NPH hosting but earned a nomination for his performance in Spiderman: Shattered Dimension!
9:00 pm The Butch Factor, Logo (1 hr) REPEAT What defines masculinity? This documentary explores gay male masculinity, and the challenges that gay men face when defining themselves. Featuring dozens of interviews with gay men with diverse backgrounds and identities, The Butch Factor works to break down stereotypes to bridge the gap between different sects of the gay community. Check out the trailer:
Sunday, December 12
8:00 pm The Simpsons, Fox (30 mins) NEW Homer goes to the slammer on New Year’s Eve, and goes undercover in exchange for his freedom.
9:00 pm Desperate Housewives, ABC (1 hr) NEW Paul’s plans take effect tonight! Also, Juanita finds out what Gaby’s been hiding, and Bree gives Keith an offer.
9:30 pm American Dad! Fox (30 mins) NEW Steve gets a gun for Christmas, and accidentally shoots a popular holiday figure. Will omnisexual alien Roger be a part of the problem or the solution?
10:00 pm Brothers & Sisters, ABC (1 hr) NEW Saul runs into a former flame. Meanwhile, how will the Walker clan deal after Nora decides to go on vacation with Karl for the holidays?
11:00 Watch What Happens Live, Bravo (30 mins) NEW Out gossip guru Andy Cohen hosts as this series amps up with five consecutive nights of star-studded drama! Tune in daily for appearances from celebs like Anderson Cooper and Amy Sedaris!